Telefon

+36 30 984 0113

E-mail

fenyalkoto@gmail.com

Cím

1157 Budapest, Zsókavár utca 33.

Aura- és tértisztítás

Mindennapi életünk során a kedvező időszakokat nehézségek, kihívások tarkítják. Nem tudunk mindent rugalmasan kezelni, sok esetben nem találunk megoldást problémáinkra. Újra és újra szembesülünk félelmeinkkel, fájdalmainkkal, melyek a Lélekben kialakult diszharmónia hatására, energetikai szerveinkre, a csakrák hangolására hat. Hosszabb ideje fennálló lelki problémák a fizikai testben tünetek, betegségek formájában jelzik a harmóniából kibillent állapotunkat.

Csakráinkon keresztül éteri kötelékekkel kapcsolódhatunk személyekhez, kapcsolatokhoz, idejét múlt hitrendszerekhez, melyeken keresztül energiát veszíthetünk, félelem alapú kötődéseink miatt.

Megoldás:

Célom a harmonikus csakraműködés visszaállítása. Eltávolítom a páciens aurájából (amennyiben találok) az átkot, a rontást, szerelmi kötést vagy a forrás nélküli szellemlényeket. Ezután következik a csakrák tisztítása és hangolása. Ilyenkor kioldom a fájdalomtestből a káros érzelmi lenyomatokat.

Holisztikus szemlélettel rálátunk a lelki sérülések okaira, majd a múltban megélt élmények feltárásával, blokkok oldásával beindítjuk a gyógyulási folyamatot. Beszélgetés során látok rá a karmikus terhekre és mintákra, így a hiányos energiákat integrálni tudom. Ezáltal a páciens erőt, lendületet kap a megoldandó feladatok elvégzéséhez. Minden esetben kizárólag szeretet alapon tudunk cselekedni, a pozitív irányba történő változás megtapasztalásához.

Krisztusi energiával dolgozom, a fény és szeretet beáramlásával az auránk magasabb szinten hangolódik, rezeg. Belső egyensúlyunk, stabilitásunk a kezelés végére érzékelhető.

Csakrák elakadásainak jelei:

 • hangulatingadozások, depresszió
 • érzelmek kifejezésének hiánya, racionalizálása
 • szenvedélybetegségek, függőségek
 • problémák hárítása
 • önbecsülés hiánya, szorongó érzet
 • múlt problémáiban időzés

 

Tértisztítás

Tértisztítást akkor érdemes elvégezni, amikor nem tudjuk megmagyarázni, miért érezzük rosszul magunkat egy adott helyen. Megváltozik a hangulatunk, kimerültek, levertek leszünk a hely feszült, fáradt energiái miatt. Az alacsonyabb rezgésű helyekre a földhöz kötött szellemek, entitások, démonok könnyebben becsatlakozhatnak, energiát lopva a jelenlévőktől. Így válva gazdatestté, akaratukon kívül.

Kialakítottam egy olyan erős rezgésszintet, ahol a forrás nélküliek nem tudnak rátapadni az auránkra, akik képesek lennének arra, hogy az életünkben megjelenő problémák számát folyamatosan fokozzák, de így már káros hatásukat sem tudják kifejteni.

Tértisztítást otthonunkban, munkahelyünkön, autónkban érdemes elvégezni.

Ilyen és ehhez hasonló okokkal találkozhatunk:

 • · hosszantartó betegségek, traumák
 • · kialakult nagy viták, harcok
 • · sikertelenség
 • · szellemek jelenléte
 • · átok- rontás hatása