Telefon

+36 30 984 0113

E-mail

fenyalkoto@gmail.com

Cím

1157 Budapest, Zsókavár utca 33.

Végső kilátástalanságomban fordultam Amarillhoz, akit az interneten talált Édesanyám, mivel több hónapja megmagyarázhatatlan tüneteket észleltem magamon, aminek valószínűsíthetően a túlfeszített munka, lelki fájdalmak, valamint a covid oltás és az azt követő covid vírus is kiváltó oka lehetett.

Vezető beosztásban dolgoztam évekig, az utolsó pár évem elég stresszes is volt a munkahelyen, mellette pedig a magánéletem se volt mondható kiegyensúlyozottnak, közben pedig az évek óta fennálló autoimmun betegségemmel is folyamatosan harcoltam. Aztán Istennek hála megtaláltam életem szerelmét és pár hónapra rá beütött a “krach”…

Egyre gyengébb, fáradékonyabb és étvágytalanabb lettem, izomfájdalmakat és fura zsibbadásokat tapasztaltam, hőemelkedések, álmatlanság, fejzúgás, valamint bizonyos kemikáliákra, illatokra történő érzékenységem lett, ami hirtelen fellépő köhögés és mellkas égés formájában mutatkozott meg. Orvostól orvosig jártam, sajnos nem sok eredménnyel. A munkahelyemre se tudtam már egy hónapja bemenni, olyan gyenge voltam.

Amarill viszont “lábra állított” pár héten belül, bár számomra iszonyú nehéz volt az oda vezető út…. Előtte nem volt tapasztalásom ilyen energiákkal, spiritualitással, először nem is értettem mi történik velem… de aztán hétről hétre kezdtem visszatalálni önmagamhoz, Amarill tanácsait alkalmazva, a testemre figyelve, illetve különböző gyógygomba kúrák fogyasztásával.

Nehezen, de végül újra munkába tudtam állni, amit kis híján emiatt majdnem el is veszítettem, azóta a tüneteim és az azoktól való félelmeim is enyhülnek folyamatosan. Megtanultam nem visszafele nézni, hanem előre, és bizonyos tekintetben magammal szemben önzőnek lenni, fontossági sorrendet állítani, valamint figyelni a testem jelzéseire. A párommal most már az esküvőt és a gyerekvállalást tervezzük.

Köszönöm a végtelen türelmedet, köszönök mindent Amarill!

Niki

 

Ajánlott cikkek