Az egészség láthatatlan korona

A mi esetünk Amarillal, egy elképesztően kegyetlen időszakban kezdődött. Folyamatos fájdalmak, nőgyógyászati problémák, szűnni nem akaró lelki leterheltség…  Ezek jellemezték az elmúlt négy évemet.

Tovább

Morgós nagyi esete

Régi minták, sérülések mindig hagynak nyomott az életünkben melyet a következő generáció nehezen visel el. Azok felismerésével, kioldásával sikerül változást elérnünk.

Tovább

Szorongásunk egyik oka

Amikor a szeretet társ nem tud eltávozni a fénybe akkor a föld köztes létben mellettünk marad, mint szellem. Nem értjük,  nem tudjuk miért szorongunk.

Tovább

Gyors gyógyulás

Inkarnációnk során nem tudjuk mit írtunk meg erre az időszakra. Mikor elérkezünk egy ilyen ponthoz lehetősége van a léleknek az átkelésre vagy a gyors gyógyulásra. Ebben az esetben az orvosok munkája mellett sikerült egy csöppet hozzá tenni a gyors gyógyulás érdekében.

Tovább

Önbecsülés hiánya

 

Kata  önbecsülésének hiányát látva elkezdtünk beszélgetni, egyre mélyebbre ástunk hol lehet  problémájának az alapja.Évtizedekkel ezelőtti sérüléseket sikerült felszínre hozni, ezután megkezeltem, áthangoltam. Számomra is csodálatos élmény milyen gyors javulás állt be az életében.

Tovább

Ingatlan eladás segítése

 

Áginak régóta húzódó anyagi problémái voltak, melyek szinte megmérgezték a mindennapjait. Lakását próbálta eladni, először önállóan, majd ingatlanértékesítő segítségével, de nem talált vevőt. Ekkor jött el hozzám kezelésre.

Tovább

Démonok – álmatlanság

 

Kati 8 éve éber álmodó volt, ami azt jelenti, hogy nagyon rosszul és keveset tudott aludni, így kipihenni sem tudta magát. Fáradékony, túlterhelt lelkiállapotban nem tudott regenerálódni, álmaiban sok és sokféle démonnal küzdött.

Tovább

Műtét előtti energetikai kezelés

 

Mari édesapja szívbillentyű műtét előtt állt. Felkértek, hogy kezeljem – készítsem fel a műtétre, ezzel segítve a lehető leggyorsabb gyógyulást. Fontos információ volt, hogy a műtét telihold idejére lett kiírva, melynek hatása sok esetben hátráltatja a gyors felépülést.

Tovább