Lakásvásárlás

Amarillt egy barátnőm által ismertem meg. Párkapcsolati problémával kerestem fel. Beszélgetésünk során rákérdezet az otthonomra, mikor elmondtam, hogy albérletben élek hosszabb ideje és nem is igazán mertem lakásvásárlásra gondolni. 
Tovább

Állj a saját lábadra és bízz a Gondviselésben!

Évek óta ismertem Amarillt, nyaraláskor, közös társaságban mutattak be minket egymásnak. Én akkor már hosszú évek óta kerestem a spirituális feladatomat és helyemet, így tőle is megkérdeztem, hogyan lelte meg az útját. Válasza sokkolt: az élet kényszerítette ki belőle, módszerét a gyakorlatban, autodidakta módon fejlesztette ki.

Tovább

Át a tű fokán

Manapság, a világ összetetté sűrűsödött, a problémák dzsungellé szövődtek, a kiutak labirintussá váltak! Sok megoldás keresztezi az ember útját, átalakítva belső jelzőrendszerét, megcsalva eredendő tisztánlátását! Sajnos, abban segítenek ezek a rendszerelemek, hogy csak egy kicsit tévesszük el a célt!

Tovább

Érthetetlen állapot

Végső kilátástalanságomban fordultam Amarillhoz, akit az interneten talált Édesanyám, mivel több hónapja megmagyarázhatatlan tüneteket észleltem magamon, aminek valószínűsíthetően a túlfeszített munka, lelki fájdalmak, valamint a covid oltás és az azt követő covid vírus is kiváltó oka lehetett.

Tovább

Az egészség láthatatlan korona

A mi esetünk Amarillal, egy elképesztően kegyetlen időszakban kezdődött. Folyamatos fájdalmak, nőgyógyászati problémák, szűnni nem akaró lelki leterheltség…  Ezek jellemezték az elmúlt négy évemet.

Tovább

Morgós nagyi esete

Régi minták, sérülések mindig hagynak nyomott az életünkben melyet a következő generáció nehezen visel el. Azok felismerésével, kioldásával sikerül változást elérnünk.

Tovább

Szorongásunk egyik oka

Amikor a szeretet társ nem tud eltávozni a fénybe akkor a föld köztes létben mellettünk marad, mint szellem. Nem értjük,  nem tudjuk miért szorongunk.

Tovább